Fitil din Lemn

View as:
 • Sale!
  fitil lemn

  Fitil din lemn dublu 0,5 mm – YWW 05

  6.00 lei19.00 lei TVA inclus

  Suntem fericiti sa va anuntam ca incepand cu 1 octombrie 2021, produsul Ypso Wood Wicks este disponibil pentru comanda in magazinele noastre online (www.cearasoia.ro si www.e-lumanari.ro ).

  Dupa o perioada lunga de incercari frustrari si teste interminabile s-a nascut primul fitil pentru lumanari din lemn fabricat in Romania. A fost un drum lung si cu multe incercari, dar astazi putem spune ca am obtinut un rezultat excelent si cu siguranta ne-am atins scopul.

  Insa nu ne vom opri aici! Cercetarile noastre cat si testele viitoare pentru realizarea unor noi tipuri de fitiluri din lemn vor continua. Planuri noi avem multe si asteptam parile si ideile voastre.

  Compania noastra mai vine cu o nouate. Fitilurile din lemn YWW pot fi realizate pe comanda si la dimensiuni atipice croite exact dupa nevoile voastre.

  Pentru ca dorim sa celebram impreuna aceasta lansare va anuntam ca in perioada 01.10.2021 – 10.10.2021  pe langa comanda obisnuita si la solicitarea voastra, oferim mostre gratuite din fitilurile de lemn YWW 0,5mm.

  Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi,

  Echipa Ypso Wood Wikcs

  www.cearasoia.ro        www.e-lumanari.ro

  Selectează opțiunile

Afișez singurul rezultat